• Barletti Cardo

  Barletti keukencollectie

  Barletti Cardo

  Bekijk deze keuken

  Verkrijgbaar bijCVT

  Deze prachtige, lichte Barletti keuken is uitgevoerd in een landelijke stijl. De matlak keukenkasten en –laden zijn voorzien van paneeldeuren met een landelijke greep.

 • Barletti BA1

  Barletti keukencollectie

  Barletti BA1

  Bekijk deze keuken

  Verkrijgbaar bijCVT

  Deze lavagrijze eilandkeuken heeft met zijn matlak afwerking en dunne werkblad een stijlvolle uitstraling.

 • Barletti BA2

  Barletti keukencollectie

  Barletti BA2

  Bekijk deze keuken

  Verkrijgbaar bijCVT

  Stijlvol en strak: deze hoogglans witte eilandkeuken is een aanwinst in ieder huis. De greeploze keukenkasten en laden worden gecombineerd met een prachtig acht centimeter dik gepolijst werkblad van composiet.

Barletti: exclusieve Italiaanse design keuken

Wie op zoek is naar een nieuwe keuken en valt voor een exclusieve, Italiaanse look, is met Barletti verzekerd van succes. Barletti staat voor Italië en alles wat met dat land verbonden is: denk aan termen zoals design, top, kwaliteit en dolce vita. Al die kenmerken komen samen in deze luxe design keukens. Neemt u geen genoegen met minder dan het beste en brengt u graag een groot gedeelte van de dag door in een exclusieve, bijzondere keuken? De strakke vormgeving zorgt voor een gedurfde, luxe keuken met internationale allure waarin geleefd kan worden! Alleen het beste is goed genoeg

Elke Barletti keuken benadert de perfectie; de ontwerpers zijn niet snel tevreden. Vanzelfsprekend is er een hoofdrol weggelegd voor het design, die een wereld op zich vormen. Alleen het beste is goed genoeg, dus naast design gaat het natuurlijk ook om topkwaliteit. Of het nu gaat om een bijzondere keuken met een futuristische uitstraling of een persoonlijke en comfortabele woonkeuken.

Barletti keukencollectie