Stijlen en trends in de keuken

Stijlen en trends in de keuken

CVT keukens heeft verschillende keukenstijlen en keukentrends in huis. Landelijk, industrieel, modern of design keukens, van welke keukenstijl je ook houdt, CVT heeft het in huis. Wil je meer informatie en inspiratie over keukens? Lees hier dan meer over de verschillende keukenstijlen.

Verschillende keukenstijlen

Ben jij op zoek naar een keukenstijl die bij jou en je woning past? CVT biedt keukens in de volgende stijlen:

  • Landelijke keukens. Deze keukens kenmerken zich door natuurlijke materialen, rustig kleurgebruik en elementen zoals een groot fornuis. Daarnaast dragen landelijke accessoire bij aan de sfeer.

  • Industriële keukens. Industriële keukens herken je aan de stoere materialen die gebruikt worden zoals beton of RVS. Een uittrekbare slang uit de keukenkraan of een professioneel ogend fornuis zorgen voor een nog stoerdere uitstraling.

  • Moderne keukens. Deze keukens hebben een moderne look door de strakke materialen en het beperken van accessoires en tierelantijntjes. Ook het weglaten van de bovenkastjes draagt bij aan een ruimtelijk gevoel.

  • Design keukens. Deze keukens vallen op door een uniek ontwerp. Ook wordt er gebruik gemaakt van bijzondere materialen zoals marmer of hout in de keuken. Door het gebruik van luxe apparatuur zoals een kokend waterkraan of warmhoudlade, is deze keuken bovendien van alle gemakken voorzien.

Nieuwsgierig geworden naar de verschillende keukenstijlen? Klik dan verder op de afzonderlijke keukenstijlen en doe nog meer inspiratie op.

Keukentrends

Naast keukenstijlen zijn er ook keukentrends. Dit zijn de trends die we op dit moment veel zien, zoals greeploze kastjes, kookeilanden, brede lades en meer. Meer weten over de laatste keukentrends? Vraag het onze adviseurs.

 

Kom naar de winkel

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je meer weten over de verschillende keukenstijlen? Kom dan naar onze winkels. Hier kun je de keukenstijlen met eigen ogen bekijken. Bovendien staan onze adviseurs voor je klaar en beantwoorden ze graag al je vragen.

Bekijk alle keukenstijlen van CVT

Moderne keuken

Houten keukens

Greeploze Keuken

Industriële keuken

Hoogglans Keuken

Betonnen Keuken

Terug
Sluiten