Design keuken

De design keuken wordt ook wel de luxe keuken genoemd, omdat deze keukenstijl dankzij haar strakke afwerkingen én hoogwaardige keukenapparatuur luxe uitstraalt. Deze keukenstijl lijkt veel op de moderne keukenstijl, maar doordat iedere design keuken naar eigen wens wordt ingericht is de design keuken de meest gewaagde, unieke keukenstijl. Een design keuken is dan ook altijd een exclusieve keuken met luxe keukenmerken en keuken kwaliteit. Wilt u graag luxe keuken inspiratie op doen? CVT vertelt u er graag over. 

Luxe onderdelen in de keuken

In de luxe keuken staat apparatuur van zeer hoge kwaliteit. Zo wordt apparatuur in deze keukenstijl vaak geïntegreerd, zoals een inbouwoven, kokend waterkraan en espressomachine. Vaak wordt er bij een design keuken gekozen voor een kookeiland. Door een afzuigsysteem te integreren in het werkblad oogt je keuken ruimtelijk en opgeruimd.

Kookeiland

Een luxe keuken met kookeiland, ook wel een design kookeiland genoemd, behoort zeker tot de mogelijkheden binnen de luxe keukenstijl. Een luxe kookeiland is een echte blikvanger in de ruimte en kan naar eigen wens worden ingericht en samengesteld. Met een luxe kookeiland geniet u van een ruimtelijke en sfeervolle eyecatcher waarin koken en leven samenkomen. 

Apparatuur

De apparatuur van een design keuken onderscheidt de luxe keuken van een gewone keuken. Met hoogwaardige design apparatuur krijgt de design keuken een luxueuze uitstraling. Met een design koelkast en een luxe oven, fornuis en afzuigkap worden de basiselementen in de keuken mooie eyecatchers die bovendien van de allerbeste kwaliteit zijn. Dat ziet er niet alleen mooi uit, ook geniet u hierdoor dagelijks van optimaal gebruiksgemak. Luxe apparatuur is beschikbaar in elke categorie: zo behoren ook een luxe amerikaanse koelkast, vaatwasser, koffiezetapparaat en stoomoven tot de mogelijkheden.

Kranen

Een ander keukenonderdeel waar u echt een design statement mee kunt maken zijn kranen. Met een design kraan kunt u uw keuken een bijzondere twist geven naar eigen smaak. Ook hierbij geldt dat niet alleen uw keukenkraan design een lust is voor het oog, ook het gebruiksgemak van een luxe keukenkraan is vaak van een ander niveau dan van een ‘gewone’ keukenkraan. En daar geniet u elke dag van.

Aanrechtbladen

Tot slot een zeer sfeerbepalend keukenonderdeel waar u echt het verschil mee kunt maken: het design aanrechtblad. Het materiaal, de kleur en de kwaliteit en afwerking van een luxe keukenblad is uniek en afgestemd op uw wensen. Zo geniet u van een uniek en luxe werkblad in de keuken.

Luxe keukens in verschillende stijlen

Luxe keukens zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen. De luxe landelijke keuken of landelijke design keuken straalt rust en warmte uit. Met natuurlijke materialen, gedetailleerde afwerking en robuuste elementen is de luxe landelijke keuken een warme plek om samen te komen en heerlijk te koken. Een luxe moderne keuken kenmerkt zich door strakke lijnen waarbij de (inbouw)apparatuur en andere design elementen sterk op de voorgrond komen. In deze categorie valt ook de minimalistische moderne keuken, waarbij het design ‘simpel’ en strak is. Uiteraard kunt u ook kiezen voor opvallende elementen in een luxe strakke keuken. Voor welke stijl u ook kiest, een luxe of design keuken is volledig naar wens samen te stellen. 

Meer weten? Plan eenvoudig een afspraak in bij CVT.

Bij het ontwerpen van een luxe keuken staat u voor vele mogelijkheden en keuzes. Daarom is het advies van een keukenadviseur bij het samenstellen van een luxe keuken zeer handig. Bij CVT helpen de keukenadviseurs u dan ook graag met het realiseren van uw droomkeuken. Plan een vrijblijvende afspraak in en kom langs bij een van onze vestigingen. 

Terug
Sluiten