Kies deze herfst uw eigen voordeel

Deze actie loopt t/m 29 november

Bij CVT Keukens geniet u deze herfst van het voordeel dat u zelf kiest. Bij aanschaf van een keuken bepaalt u namelijk zelf het cadeau dat bij u past. U heeft met 4 opties voldoende ruimte om uw ultieme cadeau te kiezen. Het zijn stuk voor stuk cadeau's die uw keuken helemaal afmaken. Bent u benieuwd naar de fijne extra’s? CVT Keukens vertelt u er alles over.

Interesse? Bekijk de opties van de herfstmenu actie!

Peter van Son Interieurobjecten

Hoogwaardige kunstbeplanting in uw keukenruimte.

KitchenAid Artisan

De KitchenAid Artisan keukenmachine is het ideale keukenapparaat voor iedere kookliefhebber. Deze keukenmachine maakt het koken en bakken nog gemakkelijker. Er worden twee roestvrijstalen kommen van 4,8 liter en 3 liter meegeleverd, zodat u eenvoudig kunt afwisselen. U krijgt er daarnaast een deeghaak bij om alle soorten deeg te kneden. Hiermee kunt u pasta, pizza en brood maken.

Ook wordt er een draadgarde meegeleverd. Hiermee maakt u uw mengsels heerlijk luchtig. Tot slot zit er een platte menghaak bij de keukenmachine. Met de platte menghaak kunt u diverse soorten mengsels maken, van puree tot glazuur.

MultiMatic kastinrichting van SieMatic

Enkel toepasbaar bij aanschaf van een SieMatic keuken*

Nergens is ruimte zo waardevol als in de keuken. Met de MultiMatic kastinrichting laat u geen centimeter verloren gaan. Perfecte kastinrichting voor uw bestek, glaswerk maar bijvoorbeeld ook uw kruiden bergt u efficiënt en binnen handbereik op. En zo wint u ruimte: tot wel 30% meer. Stel uw eigen MultiMatic pakket samen op basis van uw eigen leefstijl.

Quva vacuüm keukenapparaat

Op zoek naar slimme apparatuur? Keukenapparaten om voedsel vacuüm mee te bewaren bestaan al jaren. Het voordeel is duidelijk: voedsel bewaard in vacuüm kan tot wel drie maal langer vers blijven. Dit apparaat kan niet in uw keuken ontbreken. Meer weten, vraag in de showroom om een demonstratie.

Benieuwd geworden naar deze actie?

Wilt u ook genieten van het voordeel dat u zelf kiest? Kom dan gerust langs in een van onze showrooms en bekijk de producten. Wilt u graag meer inspiratie opdoen op het gebied van keukentrends? Bestel dan eenvoudig ons gratis keukenmagazine en laat u inspireren.

Maak een afspraak.

Kom naar onze winkel in Tilburg of Breda

Onze keukencollecties in het echt bewonderen? Bezoek onze inspirerende winkels in Tilburg of Breda

CVT keuken magazine

Laat u inspireren door ons magazine

Vraag nu het gratis keukenmagazine aan

Bij CVT Keukens vindt u volop inspiratie voor uw nieuwe keuken. In onze showroom, maar ook in het keukenmagazine van CVT keukens. Dit gratis magazine staat vol originele ideeën, vele beelden van prachtige keukens en verrassende tips voor een nieuwe keuken.

Terug
Sluiten