Goedkope keuken zonder in te leveren op kwaliteit

Bent u op zoek naar een goedkope keuken? Bij CVT Keukens past een nieuwe keuken altijd bij uw budget, wensen en kwaliteitseisen. We hebben een zeer compleet aanbod van gerenommeerde merken zoals SieMatic, bulthaup, BAX en next125 alsook ons huismerk CVT Huiscollectie. Het zijn de meest toonaangevende en innovatieve merken op het gebied van keukens en kenmerken zich stuk voor stuk door eigen karaktereigenschappen, signatuur en prijsklasse. Ons huismerk CVT Huiscollectie combineert hoge kwaliteit en nieuwe trends met een zeer scherpe en aantrekkelijke prijs. Zo vindt u altijd de goedkope keuken die bij u past.

Keukenmagazine van CVT Keukens
Doe inspiratie op voor uw goedkope keuken in het magazine van CVT Keukens. Misschien ontdekt u zaken waarop u kosten kunt besparen zoals op materiaalkeuze en apparaten. En laat u goed adviseren door een keukenspecialist. Maak een afspraak voor een oriƫntatiegesprek of kijk eens naar onze showroomkeukens waarop tot 70% korting zit.

Goedkope keuken: wat is belangrijk?
Om een keuken goedkoop te houden, is het belangrijk om te inventariseren wat u echt nodig heeft en wat u beschouwt als luxe details. Ook is het belangrijk om te weten waar u het meeste geld aan uit wilt geven en waar u graag op bespaart. Als echte thuiskok kunt u waarschijnlijk beter besparen op design en uw geld juist besteden aan apparatuur. Komen de gerechten bij u thuis vaker van buiten de deur dan uit uw eigen keuken en is het meer een plek om gezellig samen te zijn, draai de kostenposten dan om: bespaar op kookgemak en investeer in stijl en uiterlijke kenmerken.

Betekent een goedkope keuken ook sneller een nieuwe keuken?
Een goedkope keuken betekent niet dat u moet inleveren op kwaliteit. Slechte keukens zijn er tegenwoordig nauwelijks meer en ook minder bekende keukenleveranciers bieden keukens die van prima kwaliteit zijn. Het is wel belangrijk dat u weet op welke onderdelen u concessies doet. Vertrouw hierbij op het advies van onze keukenadviseurs. Zij weten exact waar de belangrijkste kwaliteiten van een keuken liggen en waar u beter niet op kunt besparen. Ook kan de adviseur aanraden de sloop van de huidige keuken op u te nemen om geld te besparen of kent hij budgettaire alternatieven voor gewenste materialen en apparaten.

Een keuken uit de CVT Huiscollectie
Aan een bekend merk hangt een prijskaartje en daarom heeft CVT keukens naast de prachtige merken SieMatic, bulthaup, BAX en next125 ook een eigen huismerk. Bent u als een blok gevallen voor een specifieke keuken van een gerenommeerd merk? Kijk dan eens naar de alternatieven van CVT Huiscollectie. CVT Huiscollectie biedt eveneens kwaliteit, maar tegen een scherpere prijs. Een keuken uit de CVT Huiscollectie begint al vanaf 4500,- euro. Hiervoor krijgt u een zeer complete keuken waarbij niet aan de grondwaardesbetrouwbaarheid en kwaliteit is getornd. De keukens van CVT Huiscollectie combineren ruimtelijkheid met optimaal kookgemak. Daarnaast zijn de keukens binnen iedere stijl eyecatchers voor uw woning.

Terug
Sluiten