Design keukens bij CVT Keukens

Modern of klassiek design keukens voor mensen met unieke keukenwensen!
Kom naar CVT Keuken voor de grote collectie design keukens. Keukens uit deze keukencollectie zijn moderne keukens, die luxe en eenvoud uitstralen. Maar wat is een design keuken nu eigenlijk? Kost een luxe keuken echt meer geld of is dat een fabeltje?

Moderne of klassieke design keuken?
Een design keuken hoeft niet meer te kosten dan een 'normale' keuken, omdat een keuken aan de bovenstaande punten moet voldoen. Bij CVT Keukens zijn onze keukenadviseurs in staat om een voor u een keuken te ontwerpen waarvan u versteld zal staan.

Kies je design keuken, SieMatic, bulthaup of next125?
Een design keuken kan ook uniek zijn. Dit is zeker zo bij de keukencollecties van SieMatic, bulthaup en next125. Alle 3 keukenmerken bieden moderne of design keukens maar zijn niet te vergelijken. Mooi voor u want u heeft met deze keukens echt een 'eye catcher' in huis. Of u nu voor SieMatic, bulthaup of next125 kiest bij alle 3 heeft een luxe design keuken met de hoge kwaliteit die deze keukenmerken nastreven.

Liever toch geen design keuken?
Wilt u een unieke keuken in huis? Dan is een design keuken een goede keus! Wel moet u van een modern interieur houden, anders kunt u beter kiezen voor handgemaakte houten keuken.

U heeft zelf al ideeƫn voor een design keuken? U wilt net even anders zijn dan de rest? Maak dan een keuken afspraak met een keukenadviseur van CVT Keukens. Al 75 jaar kunt bij uw ons voor een design keukens. U kunt uw design keuken indelen zoals u zelf wilt. Greeploos, modern, klassiek of misschien wel een combinatie van modern met landelijk. Helemaal naar uw eigen smaak. Laat u informeren door een van onze adviseurs. Kom langs in onze keuken showroom of maak een afspraak met een van onze keukenadviseurs en wij nemen zo spoedig mogelijke contact met u op.

Terug
Sluiten