Onze winkels zijn vanaf 3 maart weer open

Update 25 februari 2021

Goed nieuws, de deuren van onze showrooms gaan vanaf 3 maart weer (gedeeltelijk) open. U kunt op afspraak langskomen om uw keuken te laten ontwerpen. Blijft u liever thuis? Dan kunt u uiteraard ook kiezen voor een huisbezoek van onze keukenadviseur. 

Wilt u alvast inspiratie opdoen, bezoek dan hier onze virtuele showroom tour.

Klik hier om een afspraak te maken.

Afspraken in de winkel

Heeft u een afspraak met één van onze adviseurs in de showroom? Dan nemen we contact met u op om de afspraak telefonisch of per video te laten plaatsvinden. Uiteraard is het is ook mogelijk om uw afspraak opnieuw in te plannen na 2 maart.

Afspraak na inmeten

Heeft u een geplande afspraak in de showroom naar aanleiding van het inmeten van uw keuken, dan zal de verkoopadviseur contact met u opnemen om de details telefonisch of per video met u te bespreken.

Klantenservice

We zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 08:30 -12:30 uur. Uiteraard kunt u via de service & contactpagina van onze website altijd vragen en/of opmerkingen doorgeven.

Inmeten

Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, te leveren en te monteren. Hierbij staat de gezondheid van jou en die van onze medewerkers op de eerste plaats. Daarom vragen wij u alle bekende veiligheidsvoorschriften te respecteren. Al onze adviseurs, bezorgers en monteurs volgende vastgestelde richtlijnen van het RIVM met betrekking tot het hygiënemaatregelen. Zo schudden wij geen handen, dragen mondkapjes en houden minimaal 1,5 meter afstand. 

Laten we goed op elkaar blijven letten.

Met vriendelijke groet,

Erik Rijerkerk
Commercieel directeur CVT

 

Terug
Sluiten