Onze adviseurs staan voor u klaar!

Update 14 januari 2022

Advies in de showroom

De vraag naar advies groter dan ooit. Verzeker u van een afspraak.

Uw toekomstige keuken wilt u natuurlijk het liefst zien, ervaren en voelen. Gelukkig mogen we u weer op afspraak ontvangen in onze showrooms. Onze adviseurs kunnen wachten om u volop te inspireren en te voorzien van passend advies.

Advies aan huis

Onze verkoopadviseur komt aan huis

Voorafgaande aan het huisbezoek nemen wij contact met u op voor een intake zodat onze verkoopadviseur zich goed kan voorbereiden.
Tijdens het advies houdt onze verkoopadviseur de hygiëne- en veiligheidsmaatregelen in acht. Zo schudden wij geen handen, dragen mondkapjes en houden minimaal 1,5 meter afstand.

Afspraak na inmeten

Heeft u een afspraak in de winkel naar aanleiding van het inmeten van uw keuken, dan zal de winkel contact met u opnemen om de details telefonisch te bespreken.

Klantenservice telefonisch bereikbaar van 09.00-17.00 uur

We zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09.00-17.00 uur. Uiteraard kunt u via de contactpagina van onze website altijd vragen en/of opmerkingen doorgeven. We hopen op uw begrip en doen er alles aan u zo spoedig mogelijk van dienst te zijn.

Bezoek aan huis voor inmeten, levering & montage

Het blijft mogelijk om keukens in te meten, te leveren en te monteren. Hierbij staat uw gezondheid en die van onze medewerkers op de eerste plaats. Daarom vragen wij u alle bekende veiligheidsvoorschriften te respecteren en minimaal 1,5 meter afstand te houden.

Al onze bezorgers en monteurs hebben uitgebreide instructies gekregen met betrekking tot de hygiënemaatregelen. Zo schudden wij geen handen, dragen mondkapjes en houden minimaal 1,5 meter afstand.

We danken u voor uw begrip. Laten we goed op elkaar blijven letten.

Met vriendelijke groet,

Erik Rijerkerk
Commercieel directeur CVT

Terug
Sluiten