Deze zomer ontvangen wij u graag bij CVT Keukens. Speciaal voor u hebben wij daarom deze zomer wel heel bijzonder gemaakt. CVT Keukens tovert samen met Cheaque de zomer op uw gezicht, benieuwd hoe we dat doen?

De hele zomer lang.
In onze showrooms vindt u de prachtige conceptstores van zowel SieMatic als next125. Op deze beide collecties krijgt u tijdens de zomer een prachtige korting van 10%.

Daar houdt het niet op. Op ons prachtige huismerk de CVT Huiscollectie, krijgt u maar liefst 20% korting.

Uw ideale keuken is samen te stellen in iedere collectie, dus vraag naar de mogelijkheden bij onze keukenadviseurs. Benieuwd geworden? Vraag naar de voorwaarden in de winkel. 

Cheaque - Tovert een glimlach op je gezicht.
Wat een prachtige samenwerking tussen twee typische brabantse merken! Het is een geweldig leuke ervaring geweest om dit samen met Cheaque op te zetten. De missie van Cheaque is hetgeen wat ons zo ontzettend aanspreekt. Zorgen voor een glimlach.

Keukens moeten ook jarenlang meegaan en het liefst ook iedere dag een glimlach op je gezicht toveren.

Servies voor het hele gezin!
Samen met Cheaque hebben wij een echt unieke serviesset gemaakt. Een kwalitatief hoogwaardig servies met daarin leuke opdrukken meegebakken in het porselein.

  • Het pakket bestaat uit:
  • 6 ontbijtborden
  • 6 Dinerborden
  • 6 soepkommen
  • 6 eierdopjes
  • Een bijdewant 
  • Een Quer que trequer

Kom naar onze winkel in Tilburg of Breda

Onze keukencollecties in het echt bewonderen? Bezoek onze inspirerende winkels in Tilburg of Breda

CVT keuken magazine

Laat u inspireren door ons magazine

Vraag nu het gratis keukenmagazine aan

Bij CVT Keukens vindt u volop inspiratie voor uw nieuwe keuken. In onze showroom, maar ook in het keukenmagazine van CVT keukens. Dit gratis magazine staat vol originele ideeƫn, vele beelden van prachtige keukens en verrassende tips voor een nieuwe keuken.

Terug
Sluiten