bulthaup keukenboek

Bulthaup keukens en CVT Keukens

U kunt bij CVT Keukens terecht voor een bulthaup keuken. Zowel bij CVT in Tilburg en Breda kunt u terecht voor dit prachtige merk. U kunt zelfs bij CVT Keukens het officiële keukenboek van bulthaup aanvragen. U krijgt deze dan thuisgestuurd. Vul hiernaast het formulier in en binnen enkele dagen ontvangt u het thuis.

Ja, stuur mij het gratis bulthaup magazine

Aanhef*
GDPR checkbox*
(U kunt zich hier op ieder moment voor afmelden)

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om, zoals u kunt lezen in ons privacybeleid.

Meer over bulthaup keukens

De geschiedenis van bulthaup is begonnen met de intrede van keukenzaken. Deze waren voornamelijk bezig met de bouw van de keuken buffetten, die aanvankelijk werden geleverd door Martin Bulthaup met paard en wagen. De eerste steen voor zijn huidige leiderschap in innovatie zet bulthaup in de vroege jaren '70 met de introductie van de keuken c12. Voor die tijd ongewoon modern in designtaal en zijn slimme installatieconcept, bulthaup zette op die manier een trend met de c12 voor de gehele branche.

Daarna volgde onder andere het praktische kookeiland, een keuken die bestaat met in het midden een robuuste werktafel van massief hout, kenmerkend voor bulthaup. Hij gewijzigde hiermee hoe er op dat moment naar keukens werd gekeken want hierdoor besloeg de keuken de gehele ruimte. Zo introduceerde bulthaup onder de nieuwe leiding van Gerd Bulthaup 1988, de "keuken werkbank" die alle belangrijke werkgebieden van de keuken in een functioneel niveau verenigd. Door de media werd dit gezien als de eerste echte innovatie sinds de Frankfurter keuken.

Terug
Sluiten