Zwevende keukens voor een ruimtelijk gevoel

Met een zwevende keuken blijft er net wat meer vloeroppervlakte zichtbaar. De keukenkastjes zitten niet vast aan de grond, maar zijn aan de muur bevestigd. Hierdoor lijkt uw keuken een stuk groter en ruimtelijker dan dat hij eigenlijk is. Door een kleine ruimte vrij te houden tussen de kastjes en de vloer creëert u een optisch effect met als gevolg dat de keukenruimte een stuk groter oogt. Dit is natuurlijk ideaal voor de kleine keuken. Doordat de kastjes net boven de vloer gemonteerd zijn, blijft er meer vloeroppervlakte zichtbaar waardoor uw kleine keuken er aanzienlijk ruimtelijker uit gaat zien. Benieuwd naar de voordelen van een zwevende keuken? Lees dan verder en laat u inspireren door de magie van de zwevende keukenkasten.

 

Een praktische optie

Een zwevende keuken oogt niet alleen ruimtelijker, maar is ook erg praktisch. Een zwevende keuken is namelijk gemakkelijk schoon te maken. Doordat de volledige vloer beschikbaar is kun je er gemakkelijk bij met de stofzuiger of dweil. Een ander groot voordeel is het feit dat u niet inlevert op opbergruimte. De zwevende keukenkastjes bieden evenveel opbergruimte als standaard keukenkastjes, maar uw keuken lijkt wel een stuk groter. Hygiënisch en praktisch dus! Om dit alles mogelijk te maken moet er natuurlijk een stevige muur aanwezig zijn om de keukenkastjes op te bevestigen. De muur heeft voldoende draagvlak nodig om de keukenkastjes te laten ‘zweven’. Het is ook essentieel om het juiste bevestigingsmateriaal te gebruiken om de kastjes tegen de muur te plaatsen. De kasten moet namelijk recht hangen en voldoende gewicht voor al uw keukengerei kunnen dragen.

Futuristische keuken

De technologie achter zwevende keukens lijkt op iets uit de toekomst, maar dat is het niet. Wel gaat hierdoor de zwevende keuken hand in hand met demoderne keuken. Moderne keukens streven vaak naar een futuristische uitstraling en zwevende keukenkastjes versterken dit effect enorm. De next125 - NX 501 keuken is een mooi voorbeeld van een moderne, zwevende keuken. We zien een zwevend keukenblad en zwevende keukenkasten, uitgewerkt in een simplistische en futuristische stijl. Heeft u een grotere keukenruimte ter beschikking en zoekt u naar een zwevende keuken? Kies dan voor een keuken met een zwevend kookeiland. Dit geeft een futuristische ‘finishing touch’ aan de moderne, grote keuken.

Gebruik de 3D keukenontwerpen of maak een afspraak met onze keukenadviseurs

Benieuwd wat een zwevende keuken voor uw keukenruimte kan doen? Ontwerp dan zelf uw keuken met onze3D keukenontwerper en bekijk alle mogelijkheden in uw keukenruimte. Sleep met keukenkasten of voeg een zwevend kookeiland toe en creëer eenvoudig uw perfecte, zwevende keuken. De zwevende keukens met eigen ogen bekijken? Kom dan langs in onze winkel of maak een afspraak  met een van onze keukenadviseurs. Zij laten u alle zwevende keukens zien en voorzien u graag van alle informatie bij het maken van de juiste keuze. 

 

Terug
Sluiten