Waarom zijn witte keukenkastjes zo populair?

Met witte keukenkastjes creëert u eenvoudig iedere gewenste stijl. De neutrale kleur van witte keukenkastjes past in bijna iedere keuken thuis, zo hoeft u zich nauwelijks druk te maken over het implementeren van deze kastjes in uw gewenste keukenstijl. Geïnteresseerd in hoe witte keuken keukenkastjes in uw keukenruimte passen? Lees dan verder en ontdek de voordelen van witte keukenkastjes.

De voordelen van witte keukenkastjes

Door de eindeloze combinaties in verschillende keukenstijlen, zijn witte keukenkastjes de perfecte oplossing voor uw keuken. Welke keukenstijl u ook wilt creëren, witte keukenkastjes komen altijd voorbij in de verschillende opties. In de landelijke en klassieke keuken is het mooi te combineren met houten accenten en sierlijke ornamenten op de kasten, en bij de moderne of industriële stijl gaat een witte keuken perfect samen met een grijs of zwart werkblad en greeploze kasten.

Ook komt de kleur wit goed tot zijn recht in combinatie met verschillende materialen. Verschillende natuursteensoorten, zoals graniet en marmer, zijn mooi te verwerken in een keuken met witte keukenkastjes. Ook een keuken met veel hout stemt u mooi af op de witte keukenkastjes. Zelfs in de afwerking van de keuken valt er veel te variëren. Ga voor een witte keuken in hoogglans, of juist voor een mat witte keuken. De combinaties zijn eindeloos!

Van moderne keukens naar landelijke keukens

In moderne keukens zien we vaak witte keukenkastjes terugkomen, of zelfs een volledig witte keuken. Een voorbeeld van een moderne keuken met witte keukenkastjes is deCVT Elgia. Deze keuken oogt extra strak en modern door de greeploze keukenkastjes en de rechte lijnen die in de keuken worden gebruikt. Ook zien we hier dat de combinatie van een witte keuken met een grijs werkblad in betonstructuur de keuken een extra moderne look geeft.

Witte keukenkastjes passen niet alleen in moderne keukens, maar ook in landelijke keukens, die zeer tegenovergesteld zijn qua stijl. Bij deNX 800 Solid (polariswit) zien we dat een volledig witte keuken in hoogglans wordt gecombineerd met houten accenten. Hierdoor oogt de keuken landelijk, maar ook strak. Door de neutrale witte kleur in deze keukens voegt u ook makkelijk accessoires toe in verschillende kleuren en stijlen.

3D keuken ontwerper

Benieuwd hoe witte keukenkastjes in uw keuken passen? Ontwerp dan zelf uw keuken in 3D met onze3D keuken ontwerper en bekijk alle mogelijkheden in uw keukenruimte. Sleep met keukenkasten, stem verschillende kleuren en stijlen af op de witte keukenkastjes en ontdek wat witte keukenkastjes met uw keuken kunnen doen.

Laat uzelf inspireren in onze showrooms

Lijkt een keuken met witte kastjes u wel wat en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek dan een van onze showrooms in Tilburg of Breda en laat uzelf inspireren. In onze showroom staan diverse keukens voor u opgesteld. Bewonder de keukens met eigen ogen en bekijk wat er bij u past. Onze professionele adviseurs staan hier bovendien voor u klaar met een deskundig en persoonlijk advies.

Terug
Sluiten