De witte hoogglans keuken: moderne en elegant

Eenhoogglans keuken ziet er strak uit door de mooie gladde oppervlakken. De chique uitstraling van een witte hoogglans keuken komt het beste tot zijn recht in demoderne keukenstijl. Vaak wordt er dan ook gebruik gemaakt van greeploze keukenkasten en strakke lijnen om de keuken een futuristische look te geven. Ook een ‘zwevend’ kookeiland past perfect in deze stijl. Zo creëert u een exclusieve, witte hoogglans keuken, prachtig voor in een modern interieur. Als u denkt dat een hoogglans witte keuken alleen past in een modern interieur, dan zit u ernaast. Een witte hoogglans keuken valt bijvoorbeeld direct op in een industriële ruimte. Door het grote contrast verandert uw volledige keuken in een eye-catcher.

Ruimtelijk en elegant

Naast dat een hoogglans keuken een elegante uitstraling biedt, zit er ook nog een praktisch voordeel aan een hoogglans keuken. U creëert namelijk een ruimtelijk gevoel door uw keuken te laten afwerken in hoogglans; zeker in hoogglanzend wit. Door de lichte kleuren ontstaat er een illusie dat de keuken groter oogt dan dat deze daadwerkelijk is. Zorgt u ook nog eens voor volop natuurlijke lichtinval, bijvoorbeeld met grote ramen, dan zorgt de weerkaatsing van het licht op het hoogglanzende materiaal voor een nog ruimtelijker gevoel. Dit is dus dé perfecte oplossing voor een kleine keuken. Een ander bijkomend voordeel is dat de witte hoogglans keuken eenvoudig te combineren is met verschillende materialen en kleuren.

 

3 hoogglans keukens

De CVT Elvo is een witte hoogglans keuken waarbij direct opvalt dat u met verschillende keukenstijlen kunt experimenteren in een hoogglans keuken. De CVT Elvo is namelijk een mix van een moderne en een landelijke keuken. Door handgrepen en houten details toe te voegen, creëer je een speelse, landelijke uitstraling in een standaard moderne keuken.

De SieMatic Pure SE 3003-R is een moderne, hoogglans keuken met een elegante designer-uitstraling. Deze design keuken oogt futuristisch en modern door de chique, minimalistische afwerking. Er is gebruik gemaakt van hoogwaardige, metallic materialen en subtiele houten details.

In de next125 - NX 501 zien we hoe mooi een witte hoogglans keuken gecombineerd kan worden met andere materialen en kleuren. Kristalwit en eikenhout vormen een bijzonder mooie kleurencombinatie. De keuken oogt niet alleen extreem ruimtelijk door de witte hoogglans keukenkasten, maar ook door de zwevende look die is toegepast in deze keuken.

Gebruik de 3D ontwerper of kom langs

Benieuwd of een hoogglans witte keuken in uw keukenruimte past? Ontwerp dan zelf uw keuken in 3D met onze3D keuken ontwerper en bekijk alle mogelijkheden in uw keukenruimte. Speel met andere kleuren en materialen en creëer zo een hoogglans keuken die aan al uw wensen voldoet. Heeft u hulp nodig of wilt u inspiratie opdoen? Kom dan gerust langs en bekijk diverse hoogglans witte keukens ineen van onze showrooms. Wenst u persoonlijk advies? Maak dan vooraf eenafspraak met een van onze adviseurs. Onze adviseurs luisteren naar uw wensen en stellen met u de beste elementen samen naar uw stijl.

 

Terug
Sluiten