Welk aanrechtblad past bij mijn keuken?

Bent u op zoek naar een nieuw aanrechtblad maar vindt u het lastig om te kiezen wat het beste past bij uw interieurstijl? Wij lichten per interieurstijl de best passende aanrechtbladen voor u uit. Hierdoor wordt het kiezen van uw aanrechtblad een stuk eenvoudiger. Bent u benieuwd welk aanrechtblad bij uw keuken past? Lees dan verder en ontdek onze aanraders hier.

 

Het aanrechtblad in een moderne keuken

De moderne keuken kenmerkt zich voornamelijk door minimalisme en luxe. Minimalisme is eenvoudig te creëren door het gebruik van weinig details. Keuken SieMatic Pure S2 Lotuswit van CVT is een typische moderne keuken. De greeploze kastjes en het strakke werkblad versterken de minimalistische uitstraling en de hoogglans kleuren geven de ruimte een luxe afwerking. Op zoek naar een bijpassend aanrechtblad? Kies dan voor een blad met weinig details en een glanzende uitstraling. Een marmeren aanrechtblad met een rustige kleur en een glanzende afwerking is dan ook een echte aanrader in deze keukenstijl.

Een stoer werkblad in de industriële keuken

De industriële keuken kenmerkt zich door zijn robuuste en stoere uitstraling. Er wordt veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, zoals beton en natuursteen. Ook de kleur zwart is een favoriet in deze keukenstijl. Keuken SieMatic Urban SE Grafietgrijs is een typische industriële keuken. Deze keuken is voorzien van een robuuste, betonnen aanrechtblad en stoere, zwarte keukenkastjes. De ruimte wordt aangekleed met houten details. Een betonnen aanrechtblad is dan ook een echte aanrader in de industriële keuken.

Natuurlijk keukenblad in de landelijke keuken

In een landelijke keuken zien we voornamelijk natuurlijke materialen terug. Natuursteen en hout zijn populaire materialen in deze interieurstijl. De keuken is voorzien van klassieke details zoals knoppen en ornamenten op de keukenkastjes. Ook een klassieke kraan mag in deze keukenstijl niet ontbreken. Keuken Imera is een typische landelijke keuken. Deze keuken is voorzien van witte keukenkastjes en een granieten aanrechtblad met een natuurlijke uitstraling. Houten, granieten en composieten aanrechtbladen zijn echte aanraders voor in deze keukenstijl.

Een luxe aanrechtblad in de design keuken

De design keuken kenmerkt zich door luxe en design. Overal is dan ook over nagedacht. Er mag best een opvallend en uniek element terugkomen in deze ruimte. Denk dan bijvoorbeeld aan een gouden keukenkraan. Keuken SieMatic Pure SE Smoked Oak is een voorbeeld van een design keuken. De keuken is voorzien van grote, minimalistische keukenkasten en een flinterdun aanrechtblad. Het unieke, minimalistische design zorgt voor een prachtige uitstraling. Een dun, minimalistisch aanrechtblad is dan ook een echte aanrader in deze interieurstijl. Kies in dit geval bijvoorbeeld voor een glazen aanrechtblad.

Maak vrijblijvend een afspraak met onze keukenadviseurs

Wilt u graag meer informatie of advies over alle soorten aanrechtbladen? Bekijk dan de pagina waar alle aanrechtbladen worden uitgelicht en doe meer inspiratie op. Ook kun je langskomen in onze winkel of een afspraak maken met een van onze keukenadviseurs. Zij voorzien u graag van alle informatie en helpen u bij het maken van de juiste keuze. Liever vanuit huis inspiratie opdoen? Bestel dan het gratis keukenmagazine van CVT keukens. Dit gratis magazine staat vol originele ideeën, vele beelden van prachtige keukens en verrassende tips voor een nieuwe keuken.

 

Terug
Sluiten