Ervaar de mooiste keukenbeleving van Tilburg

Stap binnen bij de mooiste showroom van Midden-Brabant en ervaar alle mogelijkheden die jouw nieuwe designkeuken te bieden heeft. Onze compleet vernieuwde showroom is ingericht met de favoriete keukencollectie van onze keukenontwerpers, gebaseerd op de laatste trends en technologieën.

Ruim 80 jaar kennis in één totaalbeleving

Ontdek de designkeukens van SieMatic en Next125, probeer de nieuwste apparatuur en voel alle soorten (natuurlijke) materialen. Al ruim 80 jaar weten we - samen met onze eigen keukenontwerpers - alles van keukens en dat laten we je graag ervaren.

In onze vernieuwde showroom vind je 1600 m2 aan inspiratie. Met onze CVT-collectie en designmerken is iedere wens met ieder budget te realiseren.

De favoriete plek van vestigingsmanager Mischa

Dankzij zijn ervaring heeft onze keukenontwerper Mischa veel kennis over keukens. Vooral met de mogelijkheden qua materialen verrast hij regelmatig klanten. Mischa: “De keuzes in materialen zijn oneindig en jouw keuze is vooral afhankelijk van wat je mooi vindt, maar ook wat praktisch is in gebruik. Op basis van jouw wensen en levensstijl kijk ik met je mee naar uitstraling en duurzaamheid van materialen. In onze nieuwe showroom in Tilburg vind je niet alleen keukens ter inspiratie, maar kun je ook alle soorten materialen zien én voelen. Een echte ervaring die nodig is voor het kiezen van de juiste keuken.”

Maak een afspraak en stap binnen

Onze keukenontwerpers staan voor je klaar en nemen je graag mee door verschillende stijlen, materialen, apparatuur en opstellingen. Maak nu een afspraak met één van onze keukenontwerpers en stap binnen in de nieuwste keukenbeleving van Tilburg.

Terug
Sluiten