Trends in slim koken

De keuken wordt steeds meer een ruimte waar wordt geleefd. Dit is te danken aan de luxe apparaten en slimme trends die u hier vindt. Denk bijvoorbeeld aan een luxe stoomoven of een handige warmhoudlade. Ook is het mogelijk om de afzuigkap te verwerken in het aanrecht. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van luxe keukenapparatuur. Bent u benieuwd naar de nieuwste trends in slim koken? Lees dan verder en ontdek onze top 3 slimme apparaten hier.

Slimme ovens

Ook op het gebied van ovens zijn er steeds slimmere oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan een stoomoven en een warmhoudlade. Met een warmhoudlade houdt u de gerechten warm zonder dat de kwaliteit achteruitgaat. Naast gerechten warm houden kunt u hiermee zelfs gerechten opwarmen. Onze aanrader is de Dialog oven van Miele. Dankzij deze slimme uitvinding plaatst u alle ingrediënten van uw maaltijd tegelijkertijd in de oven en zijn alle ingrediënten tegelijkertijd klaar. De oven voelt namelijk de afzonderlijke producten aan en stelt automatisch de juiste gaartijd in. Daarnaast worden producten gelijkmatig gegaard, en niet zoals gewoonlijk het geval is, van buiten naar binnen.

Quooker

De Quooker is een populair product dat we steeds vaker terugzien in de Nederlandse huishoudens. Deze kokendwaterkraan wordt inmiddels namelijk in één op de vijf keukens geplaatst. Zeker wanneer u een theeliefhebber bent is deze kokendwaterkraan onmisbaar. Binnen een fractie van een seconde bent u voorzien van kokendheet water. Dit is ook erg handig wanneer u pannen wilt vullen voor het koken van uw pasta. 

Bora systeem

Een afzuigkap is onmisbaar in iedere keuken. Traditioneel wordt de afzuigkap boven het fornuis gehangen. Tegenwoordig zijn er ook vele andere opties. Het merk Bora biedt diverse, slimme oplossingen voor het afzuigen van uw kookdampen en -geuren. De kookplaten met geïntegreerde afzuiging laten kookdampen niet meer opstijgen, maar zuigen het meteen weg bij het kookveld. De geuren zullen dus niet opstijgen en zich door de keuken verspreiden. Hierdoor geniet u altijd van een neutrale, frisse geur tijdens het koken. Bent u benieuwd naar de producten van Bora? Bekijk dan deze pagina en ontdek de vele mogelijkheden.

Maak vrijblijvend een afspraak met onze keukenadviseurs

Wilt u graag meer informatie over de nieuwste apparatuur in de keuken? Kom dan langs in onze winkel of maak een afspraak met een van onze keukenadviseurs. Zij voorzien u graag van alle informatie en helpen u bij het maken van de juiste keuze. Liever vanuit huis inspiratie opdoen? Bestel dan het gratis keukenmagazine van CVT keukens. Dit gratis magazine staat vol originele ideeën, vele beelden van prachtige keukens en verrassende tips voor een nieuwe keuken.

Terug
Sluiten