Slimme apparatuur van CVT keukens

De slimme keuken is een begrip die we tegenwoordig meer en meer terug zien komen. Maar wat houdt zo’n slimme keuken precies in? Deze keuken beschikt over verschillende handige apparaten die het koken net wat aangenamer maken. Door middel van handige technologische snufjes, zoals wifi verbinding en apps, zijn diverse keukenapparaten aan elkaar te koppelen. U krijgt vervolgens een waarschuwing wanneer een apparaat bijvoorbeeld klaar is. Het Duitse merk Siematic heeft een aantal handige keukenapparaten op de markt gebracht en wij leggen deze apparaten graag aan u uit.

De slimme vaatwasser

Tegenwoordig denken we steeds vaker aan hoe we een positieve bijdrage kunnen leveren aan het milieu. Siematic wil alle huishoudens hierin helpen en heeft daarom de Whirlpool 6th Sense lijn uitgebracht. De Whirlpool 6th Sense is een milieuvriendelijke en effectieve vaatwasser die ervoor zorgt dat er minder water, stroom en afwasmiddelen worden verspild. Deze vaatwasser heeft namelijk ingebouwde sensoren die meten hoe vuil de vaat is. De waterdruk, kracht van de spuitmonden en het gebruik van afwasmiddelen worden hierop aangepast. 

 

Whirlpool 6th Sense oven

Naast de slimme vaatwasser heeft Siematic ook een 6th Sense oven op de markt gebracht. Deze oven beschikt over maar liefst zes categorieën waarmee u de oven in kunt stellen. De bereidingstijd en temperatuur worden automatisch voor u ingesteld, zodat uw gerecht perfect bereid wordt. Dankzij de 65L oven kunnen er op drie niveaus tegelijkertijd gerechten bereid worden, zonder vermenging van het aroma. De oven beschikt bovendien over een soft-close ovendeur en SmartClean technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat uw oven binnen 30 minuten gereinigd wordt zonder het gebruik van schoonmaakmiddelen. Wel zo handig en milieuvriendelijk, niet waar?

Automatische afzuigsystemen

Onaangename kookgeuren worden direct verwijderd met de 6th CookSense sensor. De slimme afzuigkap herkent de kookmethode, analyseert het type stoom en past de kracht van de afzuiging hierop aan. De LightSense sensor past de verlichting aan, naarmate uw humeur is. LightTone is een zelfinstellend licht welke perfect past bij de sfeer van uw keuken. DimmerLight regelt de helderheid van het licht, zodat u uw gerecht perfect kunt zien en bereiden. De W-collectie afzuigkappen beschikken over NightLight, welke met zacht licht ’s avonds voor een gezellige sfeer zorgt. Naast de producten die hierboven beschreven staan, bestaat de Whirlpool 6th Sense lijn uit nog veel meer slimme producten. Vraag een van onze medewerkers om meer informatie.

 

Siemens Home Connect

Een app die waar en wanneer u maar wilt alle keukenapparaten in huis kan bedienen is de Siemens Home Connect app. Via deze app is het mogelijk om te controleren of de vaatwasser zout of spoelmiddel nodig heeft, de oven alvast voor te verwarmen wanneer u nog niet thuis bent en wanneer u in de supermarkt staat kunt bekijken wat er nog in uw koelkast ligt. Een ander handige functie van deze app is dat u een pushbericht krijgt wanneer uw vaatwasser klaar is. Met Siemens Smart Storage Guide in de app krijgt u advies waar in de koelkast uw voedsel het beste bewaard kan worden. Daarbij geeft de app ook advies welke recepten u kunt maken met het voedsel dat in uw koelkast ligt. Heeft u hulp nodig bij het bereiden van gerechten? De kookapparatuur van Siemens Home Connect helpen u bij het bereiden van gerechten. Stel via de app de sfeerverlichting van de afzuigkap in, en bedien deze gemakkelijk via de kookplaat. Wilt u genieten van diverse koffiesoorten? Met een ingebouwd koffiezetapparaat kunt u gemakkelijk via de app diverse koffiespecialiteiten van over de hele wereld bereiden.

 

Meer informatie nodig?

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor de slimme keuken? Kom dan langs in een van onzeshowrooms. We hebben een groot aanbod showroomkeukens met diverse slimme keukenapparaten. Maak eenafspraak met een van onze deskundige adviseurs en laat u adviseren over de diverse slimme keukenapparaten.

Terug
Sluiten