Ontdek de nieuwste SieMatic: Mondial

De keukens van SieMatic staan bekend om hun uitmuntende keukenontwerp, intelligente interieursystemen en hoogwaardige productkwaliteiten. Niet voor niets dat SieMatic al 90 jaar een hoog gewaardeerd merk is in de keukenbranche. Het ontwerp van de SieMatic Mondial is de perfecte doorvertaling van die elementen en gaat verder dan traditionele keukenontwerpen. Deze nieuwe beleving geeft ruimte voor een strak ontwerp met visueel interessante materialen en vormen, zonder kwaliteit uit het oog te verliezen.

Natuurlijke materialen en vormen

De SieMatic Mondial kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen en vormen, maar wel met strakke afwerkingen. Hout in verschillende diktes, steensoorten met unieke patronen en organische vormen zorgen voor een karakteristieke keuken die centraal staat in de woning en naadloos aansluit op de rest van het interieur.

Expressief, maar toch minimalistisch

Het ontwerp van SieMatic Mondial is een verfijnde combinatie van minimalisme en expressiviteit. Minimalistische kleuren, smalle grepen en strakke lijnen worden gecombineerd met half ronde vormen, gecanneleerde vitrinekasten en aluminium frames.

Er is voldoende ruimte om de mooiste accessoires tentoon te stellen en tegelijkertijd alle keukengerei en pannen op een stijlvolle manier op te bergen. Het ronde zitgedeelte maakt de keuken de uitgelezen plek om samen te komen. Al deze verschillende elementen zorgen voor een keuken vol met persoonlijkheid en mogelijkheden.

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden van SieMatic Mondial? Maak een afspraak met een van onze keukenadviseurs of vraag het gratis SieMatic inspiratie magazine aan. Bekijk ook de SieMatic collectie bij CVT en ontdek alle belevingen van SieMatic.

Terug
Sluiten