Trendy planken in de keuken

Een trend van de laatste tijd is het gebruik van planken in de keuken. De planken in de keuken zorgen voor extra opbergruimte en een speels, maar trendy karakter van de keuken. Het gebruik van planken in de keuken kent diverse voordelen. Bent u benieuwd naar die voordelen? Lees dan verder. CVT Keukens vertelt u hier graag meer over.

Multifunctioneel karakter

Planken in de keuken zorgen in het eerste opzicht voor extra opbergruimte in de keuken. Zo kunt u er bijvoorbeeld uw chique service of kookboeken op kwijt. Maar wat dacht u ervan om de planken in uw keuken te gebruiken om uw keuken er sfeervoller uit te laten zien? Door bijvoorbeeld planten of leuke fotolijstjes op de plank te plaatsen krijgt uw keuken een sfeervollere uitstraling. Of wat dacht u van een lamp op de plank? Dit zorgt ervoor dat de aandacht nog meer wordt getrokken naar de plank en hetgeen wat u erop plaatst. Daarnaast is het gebruik van planken op allerlei manieren toepasbaar. DIt zorgt ervoor dat het gebruik van planken in alle keukenstijlen kan worden verwerkt.

Lange planken voor harmonie

CVT Keukens heeft een groot aantal keukens met planken. Neem bijvoorbeeld de CVT Elgia in mokkabruin. Deze keuken heeft een unieke, robuuste uitstraling door het gebruik van verschillende tinten bruin.

Met twee lange planken krijgt deze keuken een nóg unieker karakter. Het gebruik van deze planken maakt de keuken compleet en harmonieus. Het zou tenslotte zonde zijn om die loze ruimte niet te benutten. Zorg er bij zulke grote planken wel voor dat het er opgeruimd en geordend uitziet. Zo voorkomt u een rommelige aanblik. 

Een achterwand als plank

De CVT Trigno is een landelijke keuken met unieke elementen en houten keukenkastjes. In deze landelijke keuken zie je het gebruik van een subtiele, houten keukenplank terug. Daarnaast ziet u bij deze keuken dat de achterwand tevens gebruikt wordt als opbergruimte. Door de ruimte ietwat te verdiepen, ontstaat er een speels, maar uniek effect. De achterwand is de ultieme plek om bijvoorbeeld plantjes en kruiden te plaatsen.

Is dit iets voor u? Bekijk dan ook de CVT Calore. Deze landelijke keuken heeft een prachtige voorzetwand die tevens als keukenplank fungeert. Op deze voorzetwand kunt u serviesgoed of andere keukenspullen eenvoudig kwijt. Een voorzetwand als deze zorgt voor een speels effect in uw keuken.

SieMatic wandpaneelsysteem

Gaat u graag een stapje verder? Dan is het wandpaneelsysteem van SieMatic Floating Spaces wellicht iets voor u! Met dit wandpaneelsysteem komen de woonkamer en keuken samen door middel van één grote wandopstelling. Deze wandpanelen kunt u zelf samenstellen en op maat bestellen. Zo zorgt u ervoor dat het wandpaneelsysteem perfect past bij de rest van uw interieur. Omdat er zoveel mogelijkheden zijn, kunt u uw creatieve ideeën hier goed op loslaten.

Meer inspiratie opdoen?

Zoals u leest, zijn er allerlei mogelijkheden om extra opbergruimte te creëren in uw keuken middels planken. Mocht u na het lezen nog meer inspiratie willen opdoen, vraag dan het gratis CVT Keukenmagazine aan.

Heeft u liever op maat gemaakt advies? Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze keukenadviseurs. Zij luisteren naar uw wensen en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. 

Terug
Sluiten