De nieuwe SieMatic SLX Pure

SieMatic speelt al jarenlang mee in de top van de internationale keukenmarkt. De keukens van SieMatic kenmerken zich door absolute topkwaliteit en tijdloos design. SieMatic brengt een nieuwe lijn op de markt: de SieMatic SLX Pure. Met deze lijn worden nieuwe maatstaven gezet. Bent u benieuwd naar de kenmerken van de nieuwe SieMatic SLX Pure? Lees dan verder. CVT Keukens vertelt het u graag.

SieMatic: al 90 jaar topkwaliteit

SieMatic is gewaardeerd keukenmerk uit Duitsland dat keukens omtovert tot spectaculaire leefruimtes. De keukens van SieMatic staan bekend om haar uitmuntende keukendesign, intelligente interieursystemen en hoogwaardige productkwaliteiten. Niet voor niets dat SieMatic al 90 jaar een hoog gewaardeerd merk in de keukenbranche is.

SieMatic werkt met drie verschillende SieMatic-lifestyles, zijnde Pure, Urban en Classic. Hierbij heeft iedere lifestyle een eigen design. Maar wat ze met elkaar gemeen hebben is hun topkwaliteit en tijdloze elegantie. Bent u benieuwd welke SieMatic-lifestyle bij u past? Op de website van SieMatic ontdekt u eenvoudig en snel welke SieMatic-lifestyle bij u past.

De nieuwe SieMatic SLX Pure

Om beter te begrijpen waar de nieuwe SieMatic SLX Pure vandaan komt, vertellen we u eerst wat meer over de SieMatic Pure lifestyle. De SieMatic Pure lifestyle kenmerkt zich door haar elegante design en minimalistische karakter.

SieMatic is nu met een nieuwe lijn op de markt gekomen: de SieMatic SLX Pure. Met deze lijn creëert SieMatic een keukenconcept dat nieuwe maatstaven zet. Transparantie, licht en tactiliteit is alles waar de nieuwe SLX Pure om draait. We zullen enkele kenmerken voor u uitlichten.

Tactiliteit en lichtheid

De nieuwe SieMatic SLX Pure kenmerkt zich middels haar minimalistische greeploosheid en stijlvolle afwerkingen. Dit komt ten goede aan het tijdloze, elegante en minimalistische karakter van de Pure lifestyle. Daarnaast maakt dat de keuken tot een absolute blikvanger.

Ook de lichtheid van de SLX Pure is buitengewoon. Dit laat zich zien in luxueuze glazen vitrines met visueel zwevende schappen die aan de achterwand bevestigd zijn. Tot slot wordt er subtiel gebruik gemaakt van lichtelementen. Dit, in combinatie met matzwart, goldbronce en roestvij staal maakt de keuken tot een elegante droomkeuken. 

Contrasten en vrijheid

De nieuwe SieMatic SLX Pure maakt veelvoudig gebruik van lichtbanen: zowel horizontaal als verticaal. Dit is vervolgens gecombineerd met donkere kleurstelling waardoor er een bijzonder harmonieus contrast ontstaat.

Daarnaast biedt de SieMatic SLX Pure buitengewone indelingsvrijheid met de SieMatic interieursystemen. Door de ruime lades en kasten kunt u de opbergruimte indelen zoals u dat graag heeft. Zo maakt dit de keuken niet alleen een lust voor het oog, maar ook nog eens uiterst functioneel.

Kom naar onze showroom

Spreekt de nieuwe SieMatic SLX Pure u aan? Kom langs in één van onze showrooms in Tilburg en Breda om de deze nieuwe sensatie met eigen ogen te zien. De showrooms staan vol inspiratie op keukengebied. Heeft u behoefte aan op maat gemaakt advies? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een van onze keukenadviseurs. U wordt geholpen met passend advies door een professional met verstand van keukens. Bent u nog niet klaar met lezen? Bekijk dan eens de collectie van SieMatic op onze website. Wilt u meer weten of SieMatic? Download dan de gratis SieMatic brochure bij CVT Keukens.

Terug
Sluiten