2 tips om uw keuken met het interieur te matchen

Het kan een uitdaging zijn om uw keuken met de rest van het interieur te matchen. Toch is het belangrijk om thuis te komen in een huis die voor u thuis voelt. Er zijn meerdere mogelijkheden om uw keuken te matchen. Om u daarbij een handje te helpen heeft CVT Keukens voor u een tweetal tips. Benieuwd? Lees dan hier verder.

Tip 1: Matchende stijl

Door in uw keuken dezelfde stijl door te voeren als in de rest van uw interieur creëert u een harmonieus geheel. Heeft u bijvoorbeeld een landelijke woonkamer, kies dan ook voor een landelijke keuken. Een andere manier om de stijlen naadloos in elkaar over te laten lopen is door middel van een open keuken. Het voordeel hierbij is dat uw woning een ruimtelijke, gezellige sfeer krijgt. Een open keuken is daarnaast erg trendy en multifunctioneel.

Tip 2: Matchende kleuren

Kleur is erg belangrijk. Kleur is bepalend voor de sfeer in een interieur. Zo kan kleur zorgen voor visuele ruimtelijkheid en voor sfeer en gezelligheid. Door het matchen van kleuren in de keuken met de rest van het interieur creëert u een geheel. U kunt hierbij kiezen voor eenzelfde kleur of juist voor complementaire kleuren. Dit zijn kleuren die elkaar goed aanvullen op bepaalde tinten. Lijkt u dit iets? Kijk dan eens naar de ton sur ton techniek. Dit is een voorbeeld van complementaire kleuren met verschillende kleurtinten die gebaseerd zijn op één enkele kleur.

Maak vrijblijvend een afspraak met onze keukenadviseurs

Wilt u graag meer informatie over materialen in de keuken? Kom dan langs in onze winkel of maak een afspraak met een van onze keukenadviseurs. Zij voorzien u graag van alle informatie en helpen u bij het maken van de juiste keuze. Liever vanuit huis inspiratie opdoen? Bestel dan het gratis keukenmagazine van CVT keukens. Dit gratis magazine staat vol originele ideeën, vele beelden van prachtige keukens en verrassende tips voor een nieuwe keuken.

Terug
Sluiten