Keukens in bijzondere kleuren: uniek en opvallend

Een keuken in een bijzondere, opvallende kleur is een ware blikvanger. Zodra u deze keuken binnenstapt, valt uw oog op de gekleurde keukenfronten. Immers beslaan de keukenkastjes de meeste ruimte in de keuken. Een keuken in kleur is een gewaagde keuze, waarmee u gelijk de toon zet voor de algehele uitstraling. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor kleur in uw keuken? CVT licht een aantal gekleurde keukens uit de next125 collectie voor u toe. Lees verder en laat u inspireren. 

Next125 – NX500 Safraangeel Satijn

Een keuken waar u niet omheen kunt, is de next125 NX500 in safraangeel met een satijnen glans. De opvallende, warmgele kleur krijgt in deze keuken bijzonder veel aandacht dankzij het minimalistische design. De greeploze lades en kasten, de weggewerkte apparatuur en het strakke lijnenspel dragen bij aan dit simplistische uiterlijk. Ondanks de opvallende kleur straalt de keuken hierdoor toch een gevoel van rust en eenvoud uit. Bovendien zorgt de warme ondertoon van het safraangeel voor een sfeervol geheel. Wanneer u op zoek bent naar een strakke, moderne én bijzonder opvallende keuken, is dit precies wat u zoekt. 

Next125 – NX500 Jaguargroen Satijn

De jaguargroene kleur in deze next125 keuken is uniek en subtiel tegelijkertijd. De kleur is aan de donkere kant, waardoor deze niet extreem opvallend is. Een bijkomend voordeel is dat u een donkere tint als deze eenvoudig integreert in uw woonstijl en combineert met andere kleuren. Zoals in deze next125 keuken te zien is, gaat de kleur schitterend samen met lichte tinten, zoals marmer en roestvrij staal. Anderzijds kunt u de keuken ook heel goed combineren met bijvoorbeeld hout of donkere tinten, zoals antraciet en zwart. Zoekt u een veelzijdige, gekleurde keuken waar u niet zomaar op uitgekeken raakt? Dan is deze jaguargroene keuken een uitstekende keuze voor u.

Next125 – NX902 Glas mat indigoblauw

Deze keuken van next125 in indigoblauw heeft een bijzonder en stijlvol uiterlijk. De donkerblauwe uitvoering zorgt voor een kleurrijke basis en straalt tegelijkertijd rust uit. Dat heeft deze keuken ook te danken aan de strakke, minimalistische uitvoering. Zoals te zien is, gaat het koele donkerblauw prachtig samen met de warme houtlook. Het zorgt voor een onverwachts, sfeervol contrast in de ruimte. Uiteraard is het veelzijdige blauw ook uitstekend te combineren met lichte kleuren, zoals wit, marmer en lichtgrijs. Kortom, met deze keuken van next125 kunt u alle kanten op. 

Laat uzelf inspireren in onze showrooms

Lijkt een keuken in een bijzondere kleur u wel wat en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek dan een van onze showrooms in Tilburg of Breda en laat uzelf inspireren. In onze showroom staan diverse keukens in kleur voor u opgesteld. Bewonder de keukens met eigen ogen en bekijk welke kleur bij u past. Onze professionele adviseurs staan hier bovendien voor u klaar met een deskundig en persoonlijk advies. Ook kunnen zij de verschillende kleurmogelijkheden voor u toelichten. 

 

Terug
Sluiten