3x een bar in de keuken

We zien tegenwoordig steeds vaker een bar in de keuken. En dat is niet voor niets! De belangrijkste eigenschap van de keuken bar is de gezelligheid die het met zich mee brengt. Een bar nodigt mensen uit om er gezellig bij te komen zitten of staan. Een bar verandert een keuken in een handomdraai tot een sfeervolle woonkeuken. Het mooie aan een bar in de keuken is dat het gemakkelijk in vrijwel iedere keukenstijl te verwerken is. Laat u zich inspireren door drie mogelijkheden om een bar in de keuken te verwerken.

1. De houten bar

Een keuken bar is eenvoudig in vrijwel iedere keukenstijl te verwerken. Zo ook in deze moderne keuken met minimalistische uitstraling, de Next125 NX 510. Bij deze keuken is de bar aan het kookeiland verwerkt. Deze keuken kenmerkt zich door zijn harmonische kleuren, met een houten bar als mooi accent in de keuken. Door de bar parallel aan het kookeiland te plaatsen wordt er direct ruimte voor een gesprek gecreëerd. Het hout zorgt voor een rustgevende en zachte uitstraling in deze keuken. Daarnaast heeft hout een robuust karakter. Om het iets speelser te maken zou u bijvoorbeeld groene plantjes kunnen plaatsen voor een mooi contrast. 

2. De bar als aanzettafel

De tweede keuken is de Next125 NX 902, tevens een moderne keuken met minimalistische uitstraling. Bij deze keuken is de bar een soort aanzettafel die haaks op het eiland staat. Hiermee wordt de bar het centrale element in deze keuken. Omdat de bar zo groot en ruim opgezet is, heeft de bar diverse functies. Zo is het bij uitstek de ultieme plek om lekker de krant te lezen of even de laatste dingen door te nemen voordat u naar het werk gaat. De ruime bar haalt een stukje van de woonkamer naar de keuken toe. De bar is gemaakt van glas, een robuust en transparant materiaal met een matte glans. Naast de luxe uitstraling is dit materiaal hygiënisch en erg onderhoudsvriendelijk. Een dergelijke bar als aanzettafel is in allerlei materialen, vormen en designs te verwerken in vrijwel iedere keukenstijl. Maak de mooie aanzettafel helemaal af met bijpassende krukken of stoelen. 

3. De kleine bar

De laatste bar die we voor u uitlichten, is verwerkt in de keuken van CVT Esino. Het mooie aan deze bar is de maat. Zo laten we u zien dat ook in compacte keukens een bar uitstekend past. Bij kleinere keukens is het belangrijk om de keuken zo efficiënt mogelijk in te richten. Door op de juiste manier gebruik te maken van de ruimte blijft er daarom zeker genoeg ruimte over om een kleine bar toe te voegen. Het werkblad en de bar zijn gemaakt van kunststof met een schitterende houtlook. Zo profiteert u van de natuurlijke, robuuste uitstraling van hout. Daarnaast geniet u van de onderhoudsvriendelijkheid van kunststof. 

Meer inspiratie opdoen?

Zoals u heeft kunnen lezen zorgt een bar in de keuken gegarandeerd voor gezelligheid. Een bar is daarnaast op verschillende manieren te verwerken in een keuken. Wilt u na het lezen nog meer inspiratie opdoen over barren in de keuken? Vraag dan het gratis keukenmagazine van CVT Keukens aan. Dit magazine staat boordevol originele ideeën, beelden van onze prachtige keuken collectie en verrassende tips voor een nieuwe keuken. Heeft u liever op maat gemaakt advies? Maak vrijblijvend een afspraak met onze keukenadviseurs. Zij luisteren naar uw wensen en helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

 

Terug
Sluiten