Industriële elementen: stoer en eigentijds

Bent u toe aan een nieuwe, frisse uitstraling in uw keuken? Dan zijn industriële elementen in uw keuken zeker een unieke en spannende oplossing. Met slechts enkele elementen creëert u namelijk al direct een geheel nieuwe uitstraling. Industriële objecten geven een stoere, maar unieke en eigentijdse sfeer aan uw keuken. Deze elementen kunt u eenvoudig en op diverse manieren in uw keuken verwerken. Wilt u hier meer over weten? Lees dan verder. CVT Keukens vertelt u graag meer over de mogelijkheden van industriële elementen in uw keuken.

 

Stoere, robuuste objecten

Industriële elementen kenmerken zich veelal door een stoere en robuuste uitstraling. Vaak zijn industriële voorwerpen gemaakt van metaal of roestvrij staal. De afwerking is grof en robuust, in tegenstelling tot moderne voorwerpen waarbij de afwerking veelal strak en recht is. De kleuren zwart, betongrijs en brons zijn de ultieme industriële kleuren. Eenindustriële keuken is meestal een zwarte, houten of betonnen keuken. Toch is dit niet het belangrijkste element voor het geheel: de overige elementen in de keuken zijn minstens zo belangrijk. Een van de overige elementen zijn de keukenapparaten. Ga voor een grote, roestvrijstalen afzuigkap en een robuust gasfornuis. Maak ook gebruik van bronzen elementen voor een stijlvol geheel. Denk daarbij aan bijvoorbeeld een stijlvolle bronzen kraan in combinatie met een zwarte of roestvrij stalen spoelbak. Zwart of bronskleurig servies maakt uw keuken helemaal af.

Industriële elementen combineren

Industriële elementen zijn prima te combineren met diverse materialen. Wanneer u stoere, metalen elementen combineert met natuurmaterialen zoals hout of steen, ontstaat er een stijlvol en stoer geheel. Te veel industriële elementen is dan ook niet mogelijk, u kunt u helemaal laten gaan als het gaat om combinaties. U kunt natuurlijk nog verder gaan dan enkel zwart, betongrijs en brons, zoals in de standaard industriële kleuren. Combineer deze industriële kleuren bijvoorbeeld met legergroen, donkerrood of kopertinten. Ga bijvoorbeeld voor een stoere, donkerrode keukenkastjes. Lichte kleuren, onder andere wit, zijn ook prachtig in combinatie met de stoere kleuren. Hiermee creëert u ook ruimtelijkheid in uw keuken. Zoals u leest, kunt u met deze stijl dus alle kanten op.

 

Bekijk de mogelijkheden in onze showroom

Wilt u liever de diverse mogelijkheden aan industriële elementen? Bestel dan onsgratis keukenmagazine. Dit magazine staat vol tips en inspiratie voor een stijlvolle keuken. Liever de mogelijkheden met eigen ogen zien? Kom dan gerust langs en bekijk uw ideale industriële keuken ineen van onze showrooms. Wenst u persoonlijk advies? Maak dan vooraf eenafspraak met een van onze adviseurs. Onze adviseurs luisteren naar uw wensen en stellen met u de beste elementen samen naar uw stijl.

 

Terug
Sluiten