Hoogglans keukens

Hoogglans keukens zien we tegenwoordig steeds vaker terug in het interieur. Deze type keukens hebben een strakke en chique uitstraling. Hiermee ontstaat er direct een stijlvolle blikvanger in iedere woning. Daarnaast biedt een hoogglans keuken nog meer voordelen. Bent u benieuwd naar deze voordelen? Lees dan deze blog en laat u inspireren door de prachtige hoogglans keukens bij CVT.

Hoogglans keukens voor elke interieurstijl

Hoogglans keukens hebben een chique en luxueuze uitstraling. Toch zijn deze keukens niet alleen geschikt voor modern ingerichte woningen. Een hoogglans keuken is namelijk geschikt voor elke interieurstijl. Combineer een hoogglans keuken met bijvoorbeeld een landelijk interieur en het resultaat zal u verbazen. Bovendien zijn de hoogglans keukens verkrijgbaar in diverse kleuren. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een stijlvolle, donkere keuken of een elegante, lichte keuken. Wilt u echt iets unieks? Ga dan voor een opvallende kleur, zoals groen of rood. Hiermee creëert u zeker een opvallend, maar strak geheel. Bovendien heeft u keuze uit allerlei soorten werkbladen om uw keuken compleet te maken. De keuze van het werkblad beïnvloedt ook de uiteindelijke uitstraling van de keuken. Een werkblad van bijvoorbeeld glas versterkt de hoogglans en is perfect voor een moderne uitstraling. Een granieten werkblad is ideaal voor in een landelijk interieur.

Ruimtelijke uitstraling met een hoogglans keuken

Hoogglans keukens beschikken over gelakte en glanzende fronten. Hierdoor ontstaat er lichtweerkaatsing en een soort spiegeleffect. Hoe meer lichtweerkaatsing, hoe ruimtelijker de uitstraling van de keuken. Heeft u een kleine keuken en wilt u uw keuken groter laten lijken? Dan is een hoogglans keuken in een lichte kleur, zoals wit, een uitstekende optie. Het ruimtelijke effect wordt namelijk versterkt door een hoogglans keuken met een lichte kleur. Donkere en lichte kleuren zijn ook prachtig te combineren in een hoogglans keuken. Combineer bijvoorbeeld zwart met wit of wit met lichtgrijs voor een strakke en sfeervolle look met een speelse, ruimtelijke uitstraling.

Hoogglans keuken is extra hygiënisch

Hoogglans keukens zijn niet alleen erg stijlvol en elegant, maar ook praktisch. Een keuken van hoogglans is namelijk eenvoudig schoon te maken. De laden van een hoogglans keuken hebben veelal geen grepen, waardoor u vaker de hoogglans met uw handen aanraakt. Hierdoor gaat het materiaal snel vlekken. Gelukkig zijn vlekken eenvoudig te verwijderen met een vochtig doekje. Zo geniet u toch van een prachtige, vlekvrije hoogglans keuken.

Hoogglans is vaak gevoeliger voor krassen. Kies daarom voor een gelakte hoogglans keuken. Een gelakte hoogglans keuken is wat sterker en kan daardoor meer hebben. Houd er wel rekening mee dat nog altijd krassen kunnen ontstaan bij onzorgvuldig gebruik.

Hoogglans keuken bekijken in de showroom?

Bent u ervan overtuigd dat een hoogglans keuken wat voor u is? Of wilt u liever eerst hoogglans keukens met eigen ogen bekijken? Bekijk dan de hoogglans keukens in een van onze showrooms van CVT en ontdek de mogelijkheden. Onze keukenadviseurs staan klaar om u te helpen. Wilt u graag meer inspiratie opdoen op het gebied van keukentrends? Dat kan uiteraard ook! Bestel dan eenvoudig ons gratis keukenmagazine en laat u inspireren.

Terug
Sluiten