De perfecte apparatuur en meubels voor uw grote keuken

Heeft u de luxe van een grote keuken of bent u bezig met een verbouwing en wordt uw keuken van een groot formaat? Dit biedt verschillende mogelijkheden. Zo heeft u in een grote keuken meer ruimte voor bijvoorbeeld grotere meubels en keukenapparatuur en dit brengt ook weer verschillende voordelen met zich mee. Lees er meer over in deze blog.

De voordelen van een grote keuken

Heeft u of krijgt u een grote keuken? Dat is erg fijn om verschillende redenen. Ten eerste wordt de keuken meer en meer een leefruimte waarin veel gezelligheid plaatsvindt. Het is dan ook fijn dat u, uw familie en bezoek elkaar niet in de weg lopen wanneer er bijvoorbeeld gezellig wordt geborreld of gezamenlijk wordt gekookt in de keuken. Daarnaast biedt een grote keuken veel mogelijkheden door de extra ruimte. Zo kunt u bijvoorbeeld eindelijk dat prachtige, grote fornuis of die exclusieve, innovatieve inbouw oven aanschaffen. Hieronder geven we een aantal voorbeelden van hoe u uw grote keuken kan invullen.

Groot kookeiland

Als u geniet van een grote keukenruimte, is er niets zo fijn als het hebben van een groot kookeiland. Een kookeiland kan, zeker in een grotere keuken, meerdere functies dienen. Zo kunt u in een groot kookeiland bijvoorbeeld uw spoelbak of fornuis kwijt. Bij een groter kookeiland houdt u daarnaast nog voldoende ruimte over voor een plek waar gezellig geborreld kan worden.

Plaats een aantal mooie barkrukken aan uw kookeiland en u en uw gezelschap kunnen hier heerlijk bijkletsen onder het genot van een drankje en hapje. Het fijne aan een kookeiland in een grote keuken is dat u deze geheel naar wens kunt indelen. Kookeilanden zijn bovendien beschikbaar in elke denkbare stijl, daardoor laat u deze geheel aansluiten bij de rest van uw keukeninterieur.

Grote oven

Heeft u altijd al gedroomd van een prachtige oven die is voorzien van de nieuwste technologieën? In een grote keuken heeft u meer dan voldoende ruimte voor een grote oven. U gaat bijvoorbeeld voor een heteluchtoven die ook een stoomfunctie heeft, een stoomoven of zelfs een pizzaoven als u fan bent van deze Italiaanse delicatesse.

Er zijn verschillende merken die grote ovens aanbieden die perfect passen in uw grote keuken. Het voordeel van een grote oven is dat u tegelijkertijd meerdere gerechten kunt verwarmen en bereiden.
 

Grote spoelbak

Heeft u vaak last van opstapelende afwas of pannen in uw spoelbak? Of heeft u eenvoudigweg niet genoeg ruimte om uw grote pannen schoon te maken? Dan biedt een grote spoelbak uitkomst. Met een extra grote spoelbak heeft u genoeg ruimte om een aantal pannen en eventueel anders servies in te plaatsen.

Daarnaast bent u er ook van verzekerd dat u voldoende ruimte heeft om deze pannen goed schoon te kunnen maken of eventueel emmers te vullen.

Dubbele spoelbak

Als u in uw grote keuken genoeg ruimte heeft voor een dubbele spoelbak, is dit ook een functionele keuze. Met twee spoelbakken geniet u namelijk van veel bewegingsvrijheid. Bovendien kunnen er bij een dubbele spoelbak tegelijkertijd activiteiten plaatsvinden.

Bent u groente aan het wassen maar komt er net iemand thuis? Hij of zij kan gewoon zijn of haar handen wassen in de andere spoelbak. Ook wanneer u de afwas wilt doen terwijl iemand anders bezig is met het schoonmaken van voedsel gaat dat met een dubbele spoelbak zonder problemen.

Grote inbouw oven

Wilt u graag een mooie oven integreren in uw grote keuken? Dan is een grote inbouw oven een geschikte optie. Er zijn diverse inbouw ovens die beschikken over de nieuwste innovatieve technologieën, die koken vergemakkelijken en leuker maken.

U bereidt binnen de kortste tijd meerdere gerechten met een dubbele inbouw oven of een extra grote inbouw oven.

Groot vrijstaand fornuis

Heeft u er altijd al van gedroomd om een prachtig, mooi fornuis in uw keuken op te nemen? Wanneer u een grote keuken heeft, is dit zonder twijfel mogelijk. Ga eindelijk voor dat bijzondere Amerikaanse fornuis, dat beschikt over meerdere pitten zodat u zonder problemen een grote maaltijd bereidt voor uw hele familie.

Een groot fornuis straalt luxe en sfeer uit, wat de kers op de taart vormt in uw grote keuken.

Kom langs bij CVT Keukens

Kunt u wel wat advies gebruiken bij het inrichten van uw grote keuken? Onze adviseurs staan voor u klaar in een van onze showrooms. Zij beantwoorden met plezier al uw vragen en adviseren u graag zodat u uw perfecte, grote droomkeuken creëert.

 

Terug
Sluiten