Groen in de keuken

Groen is een rustgevende kleur en daardoor is het niet gek om voor groen in de keuken te kiezen. Bovendien is groen veel unieker dan een grijze, witte of zwarte keuken. Er zijn verschillende groentinten mogelijk. Denk aan stoer legergroen, zacht mintgroen of fris limoengroen. Maak de ruimte af met verschillendegroene accessoires, zoals groene borden, mokken en prachtige planten. Om u inspiratie te geven over deze keukentrend laten we u graag de mogelijkheden zien van deze veelzijdige kleur. Lees dus snel verder en laat u inspireren!

Een oase van rust

Wie denkt dat alleen een lichte, neutrale keuken zoals een Scandinavische keuken rust uitstraalt heeft het flink mis. Groen is namelijk ook een zeer rustgevende kleur die ons veilig laat voelen. Dit veilige gevoel krijgen we doordat de groene kleur wordt geassocieerd met de natuur. Hierdoor creëert u met een groene kleur in de keuken een natuurlijke uitstraling. Combineer de groene kleur met houten elementen of andere natuurlijke materialen voor een perfect rustgevend resultaat. Houdt u van koken met verse kruiden? Dan is de Next125 paneeltuin echt iets voor u. In deze paneeltuin plaatst u uw favoriete kruiden. Deze bak wordt in het tussenprofiel van het nissysteem gehangen. Bovendien blijven de kruiden langer goed dankzij de geïntegreerde verlichting.

Diverse groentinten

Groene keukens zijn mogelijk in diverse groentinten. Ook is het zeer stijlvol om verschillende groentinten te combineren. Combineer een olijfgroenen kast bijvoorbeeld met mintgroene achterwand en creëer een speels contrast. Houd je van een unieke stijl? Kies dan voor de Next125 NX 500 Jaguargroene keuken. Deze groentint is onwijs populair dankzij het trendy karakter van deze keukenkleur. Van lichtgroen tot donkergroen: de groene keukens van CVT Keukens lopen zeer uiteen. Wilt u niet de gehele keuken een groene kleur geven? Dan kunt u ook kiezen voor een neutrale keukenkleur in combinatie met groene keukenaccessoires voor een rustgevend, stijlvol resultaat.

Combineer eindeloos met groen

Combinaties zijn eindeloos met de groene kleur. Zo kunt u licht- en donkergroene kleuren perfect met elkaar samenbrengen in de keuken. Door deze kleuren in elkaar over te laten lopen creëert u een speels geheel. Zo zijn groene keukenkastjes prachtig te combineren met natuurlijke materialen zoalshout en natuursteen. Ook kunt u de groene keuken accentueren met mooie, groene plantjes en keukendoeken in een bijpassende, groene kleur. Zoals u merkt zijn er talloze combinaties mogelijk. Dat maakt groen zo’n fijne kleur in de keuken.

Bekijk de groene mogelijkheden in onze showroom

Ziet u groen van jaloezie door al die prachtige groene keukens en keuken ideeën? Dat is nergens voor nodig. U kunt namelijk zelf uw keuken ook voorzien van deze prachtige, rustgevende kleur. Wilt u nog meer groene keukeninspiratie opdoen? Kom dan langs in onzeshowroom. Onze professionele adviseurs nemen u graag mee door alle mogelijkheden.

Terug
Sluiten