Gadgets in de keuken

Door middel van gadgets proberen we het onszelf steeds makkelijker te maken. De manier van koken verandert daardoor ook steeds, we blijven namelijk nieuwe gadgets ontwerpen. Gadgets voor in de keuken hebben dan ook veel voordelen. Koken wordt daardoor niet alleen eenvoudiger, maar ook veiliger en sneller. Bent u benieuwd naar handige gadgets voor in de keuken? Wij vertellen u er graag meer over.

 

Handige keukengadgets

Een handige gadget hoeft geen duur apparaat te zijn. Met een vlees- en oventhermometer twijfelt u nooit meer of uw kip wel goed gaar is en de biefstuk medium gebakken. Ook voor het snijden van knoflook is een handige tool uitgevonden: de knoflook pers. Het teentje knoflook stopt u in de pers en de gadget doet de rest. Heeft u soms moeite om de deksels te openen van potten en flessen? Een dekselopener is een handig keuken hebbedingetje om dat een stuk gemakkelijker te maken. Wilt u nog iets verder gaan met handige keukensnufjes? Een keukenmachine helpt u bij het kneden, kloppen en mixen. Ideaal voor de echte kookliefhebber. Om het koken zelf makkelijker te maken, is de Crock-Pot slowcooker een handig snufje. Met een Crock-Pot slowcooker bespaart u tijd, moeite én geld. Bereid de ingrediënten voor en voeg deze toe aan de slowcooker. Stel de tijd in en de slowcooker doet de rest. U kunt gerust andere dingen doen terwijl de slowcooker uw maaltijd bereidt.

 

Nieuwste keuken gadgets

De technologie blijft zich ontwikkelen en daarom worden ook de keuken gadgets steeds geavanceerder. Tegenwoordig doen we steeds meer met onze telefoon. We kunnen met een van de nieuwste innovaties zelfs koken met een app. Met de app van Siemens Home Connect verbindt u keukenapparatuur met uw telefoon, ook als u niet thuis bent. Zo kunt u de vaatwasser aanzetten terwijl u op het werk bent. Bent u nog niet thuis maar wilt u alvast de oven voorverwarmen? Ook dat kan. U kunt zelfs de inhoud van uw koelkast bekijken, handig tijdens het boodschappen doen. Een van de nieuwste gadgets op het gebied van voedsel verpakken, is de Quva. Uw voedsel en drank blijft langer vers door dit innovatieve product. Dit is prettig voor zowel het milieu als uw portemonnee.

 

Bekijk de gadgets in onze showroom

Wilt u de gadgets in het echt bewonderen? Kom dan gerust langs en bekijk de gadgets in een van onze showrooms. Wenst u persoonlijk advies? Maak dan vooraf een afspraak met een van onze adviseurs. Onze adviseurs luisteren naar uw wensen en stellen samen uw droomkeuken samen.

 

Terug
Sluiten